Beschrijving

In een prachtig markant pand, in één van de aantrekkelijkste winkel-lint-gebieden van Tilburg is een instapklaar kantoor-/winkelpand beschikbaar voor verhuur. U profiteert van de prachtige frontbreedte, een modern afwerkingsniveau en de opvallende, karaktervolle uitstraling aan de buitenzijde.
 
De huurprijs van het geheel is slechts € 2.000,00 per maand dus alle ruimte om te ondernemen!
N.B. Over de huurprijs wordt geen BTW gerekend, dus daarmee is deze ruimte ook interessant voor niet BTW-belaste ondernemers (zoals gezondheidszorg en financiële adviseurs).
 
De Korvelseweg kenmerkt zich door een mix van winkels en speciaalzaken in alle segmenten. Met voordelig tarief-parkeren aan de straat. 
 
Oppervlakte: kantoor-/winkelruimten van in totaal 157 m2. 
 
Afwerkingsniveau: instapklare, moderne afwerkingen met strakke wandafwerkingen, luxe tegelvloerafwerking, systeemplafond met inbouwverlichting, grote pantryruimte met keukeninrichting en toilet en extra berg-/archiefruimte. Tot voor kort was hier het kantoor van Maes Hypotheken/Deta Company Uitzendorganisatie langdurig gevestigd. 
De glazen scheidingswand zorgt voor een hoogwaardige uitstraling, eventueel kan er ook een grote ruimte (zonder scheidingswand) gecreëerd worden.

Huurcondities: conform ROZ-huurbepalingen.

Verhuur vindt hier, in ieders belang, op zorgvuldige wijze plaats: Iedere huurder wordt voorafgaand contractering gescreend.
Alleen de verhuurder zelf is bevoegd om een huurovereenkomst af te sluiten, een huurovereenkomst wordt derhalve alleen na diens expliciete toestemming met huurder bekrachtigd.

Kenmerken