Omschrijving

In één van de aantrekkelijkste winkel-lint-gebieden van Tilburg is een instapklaar kantoor-/winkelpand beschikbaar voor verhuur. U profiteert van de prachtige frontbreedte met veel raampartijen, gelegen naast de drukbezochte ‘avondwinkel’.  
 
Veel ruimte nodig? U kunt hier huren tot maar liefst 237 m2!  
 
De Korvelseweg kenmerkt zich door een mix van winkels en speciaalzaken in alle segmenten. Voordelig parkeren aan de straat. Eigen parkeergelegenheid nodig? Optioneel zijn 5 privé-parkeerplaatsen te huur! 
 
Oppervlakte: 3 kantoor-/winkelruimten van in totaal 237 m2. Minder oppervlakte nodig? 
Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden.  
 
Afwerkingsniveau: instapklaar, luxe afwerkingen met strakke wandafwerkingen, plafond met fraaie inbouwverlichting, airco-split-unit, keukeninrichtingen en 3 toiletgroepen. Voorheen was hier het kantoor van Amarant gevestigd die het hoge afwerkingsniveau enorm op prijs heeft gesteld. 

Huurcondities: conform ROZ-huurbepalingen.

Verhuur vindt hier, in ieders belang, op zorgvuldige wijze plaats: Iedere huurder wordt voorafgaand contractering gescreend.
Alleen de verhuurder zelf is bevoegd om een huurovereenkomst af te sluiten, een huurovereenkomst wordt derhalve alleen na diens expliciete toestemming met huurder bekrachtigd.

Kenmerken